walking dinner
linje

Upptäck Göteborg med Walking Dinner!

avenyguidning

En Walking Dinner är ett nytt sätt att lära känna staden omkring oss genom att kombinera en välsmakande ekologisk middag på tre olika restauranger med en guidad rundtur till fots.


Såhär går det till

Vi möts vid Götaplatsen och vi intar förrätten på Resturang Allegro. Därefter guidar antikvarien er längs Avenyn till ny kunskap om Göteborgs historia och arkitektur. Vi mellanlandar på Restaurang Lokal och intar en välsmakande ekologisk huvudrätt. Därefter följer mer spännande Göteborgshistorik bland annat om det Svenska Ostindiska Kompaniet. Slutligen anländer vi till Club Social på Magasinsgatan och deltar i ostprovning med passande dryck. Guiden lämnar er och er kväll kan fortsätta.

Tid: 17.30-21.00 Pris: 790 kr/person (minimum 10 personer). I priset ingår förrätt, huvudrätt och ostprovning med ett glas öl/vin/läsk/vatten till varje samt cirka 1,5 timmars guidad rundtur.

Välkomna att upptäcka staden med glädje!

Boka Walking Dinner >>

linje
restaurangerna

Restaurangerna

Allegro Restaurant
Förrätt

Framåt kvällen kan ni välja från vår gedigna meny med italienska rätter. Vad sägs om Vitello tonnato, Antipasto, Penne diavola, Vitella alla Milanese eller en klassisk Tiramisù.

Restaurangens hemsida >>
linje
Lokal
Bar & Restaurang
Huvudrätt

Hos oss är alla välkommna vare sig du är ute efter en fika, en flaska kall öl, en drink eller en helkväll med mat och dryck. Givetvis har vi massor av vegetariska alternativ! Alltid fri entré och ingen garderob. Välkomna hit!

Restaurangens hemsida >>
linje
Club Social
Ostprovning

Club Social är en restaurang med social dining som koncept. Vi erbjuder en kulinarisk resa med ett öga för extraordinära högkvalitativa råvaror och god service.
Restaurangens hemsida >>